Какво трябва да знаем относно различните видове автогуми съобразно вашите потребности

Какво трябва да знаем относно различните видове автогуми съобразно вашите потребности

Автогумите определено са между най-съществените елементи за вашия автомобил. Вашите автогуми имат службата за постигането на максимална лекота и комфорт по време на шофирането на автомобила , и обещават защита , спрямо автогумите, както на човека зад волана , така и на всички наоколо. Когато искате да успеете да изпълните тези цели обаче, е нужно да заложите на изрядните автогуми. В продължението на статията ще ви предоставим основните фактори, които е важно да бъдат разгледани под внимание при избора им . Като допълнение, ще ви изтъкнем няколко ефективни съвета във връзка с следходните действия по поставяне, така че всичко да премине по доказано най-гладкия и установен начин за вас.

Достъпи стойности

– в интернет страницата ще откриете автогуми на изключително ниски и изгодни за потребителя цени. Специалистите ни ежеминутно следят тенденциите на родния пазар в в този контекст, за да се осигури гарантирана изгода за верните наши клиенти .

Наставления след извършването на монтажа на автогумите

след прикачване – след поставянето на гумите , продължавайте редовно да наблюдавате състоянието на автогумите. Обръщайте внимание на видими различия в налягането им, външни засягания , дефекти и възможни потенциално ненадеждни признаци . Ако установите такива , своевременно вземете необходимите мерки , за да сте спокойни за безаварийно придвижване .

Повече за  автогуми 1
Повече за автогуми

Видове според сезона автогуми – функция и значимост

Сезоните от годината притежава индивидуални индивидуалности във връзка с температурата и метеорологичните обстоятелства в заобикалящата ни среда . И качествата на автогумите трябва безупречно да пасват на въпросните метеорологични условия. Съобразно поради тази перспектива на пазара се продават зимни и летни автогуми. Всеки от двата вида е предназначен да кореспондира на точно определено природно действие и пътна обстановка. Разбира се са налични и универсални автогуми, които до определена степен отговарят на качествата на зимните и летните разновидности . Нека да видим по кое точно се разграничават един от друг споменатите видове.

Как да улучите съответстващите ви автогуми?

Необходимо е при покупката на автогуми да се вземат под око няколко доста съществени условия и характеристики . Тези фактори ще ви са от помощ да узнаете кои са най-точните и подходящи автогуми за вашето превозно средство . Те стартират от размера и различните показатели на автогумите, и достигат до раздели като съответната цена и роля. В следващата част на статията ще ви стане ясно това , което трябва да знаете за споменатите детайли, изпълняващи главна роля в момента на закупуване .

# Главни критерии , които да вземе предвид в избора на автогуми

Размер – размерът безспорно е една от съществените характеристики, които е добре да се предвидят . За всеки модел кола съществува препоръчителен размер автогуми, най-често посочен в нейното ръководство . Не забравяйте да вижте това упътване и вземе предвид дадените в него размери . Избирането на неточен за вашата кола размер автогуми може да донесе някои лоши последици при шофиране , като например прекомерен разход на енергия , стържене при извивки на пътя и т.н.

Товарен и скоростен показател – два поакзателя, които също са от съществено значение в процеса на избор на автогуми. С какво по-точно се свързват те? Товарният индекс е показател за тежестта , която определената автогума може да издържи . От друга гледна точка пък скоростният индекс разкрива до краен предел пределна скорост за определената автогума. Или по друг начин казано, товарният и скоростният индекси представят ограниченията при задвижването на конкретните типове и модели автогуми, с които всеки един шофьор е задължен да се придържа.

Роля – под „значение“ имаме предвид в какви пътни ситуации по принцип ще се движат конкретните автогуми. Променливата обстановка на пътното платно е свързана и различни свойства и характерни черни от гледна точка на автогумите. Автогумите, създадени за действие в градска обстановка, трябва да обещават по-малки разходи на гориво и максимално малък спирачен път. Ако обикновено шофирате по магистрали или други главни пътища, съществени за покупката на автогуми са тяхната издръжливост на високи скорости, голямото взаимодействие с пътя и придружаващия го комфорт при шофиране .

Разноски – съвсем допустимо колкото по-хубави автогуми планирате да монтирате на вашето превозно средство, толкова по-скъпа цена ще трябва да платите за тях. Въпреки това разучете в подробности за кой тип кола ги купувате, в какви условия смятате да го управлявате и кои характеристики на автогумите са от неотложна потребност за вас. В този дух ще сполучите да реализирате наистина правилното и индивидуализирано съотношение между цена и качество при закупуването на автогуми.

Намерете най-добрите оферти за автогуми 2
Намерете най-добрите оферти за автогуми

Зимни разновидности автогуми

– те са създадени да гарантират нормалното придвижване на превозното средство в нелеки зимни обстановки , много пъти имащи фактори като несухи улици , виелици и заледявания . Осъзнавайки тази причина имат каучукова смес , притежаваща наложителната разтегливост при ниски температурни градуси и гарантираща правилното взаимодействие с пътната настилка. Зимните автогуми по принцип се монтират през октомври или ноември и се сменят напролет , когато е ясно, че студенините и виелиците са вече приключили .

Повече за  автогуми 3
Повече за автогуми

Ускорено получаване

– получаването на артикулите от сайта ни във всеки вариант се извършва веднага в рамките на другия работен ден. Случайно ако съответният тип гуми не е наличен в склада ни и се налага тогава да се докара от Германия, времето за доставка е до 10 работни дни.

Каталог автогуми 4
Каталог автогуми

Предлагаме ви да разгледате нашите варианти за автогуми

Вижте каталога на сайта ни и потърсете прилягащите автогуми за своето превозно средство ! Вижте и всички наши предложения:

гуми
Автогуми
зимни гуми
Летни Гуми
калкулатор гуми
евтини гуми
195 65 15
205 55 16
175/65R14
225/45R17
185/65R15
мото гуми
Мото/АТВ гуми

товарни гуми

Вижте каталога ни с автогуми 5
Вижте каталога ни с автогуми
Огромно разнообразие от автогуми 6
Огромно разнообразие от автогуми
Информация за автогуми 7
Информация за автогуми
Огромно разнообразие от автогуми 8
Огромно разнообразие от автогуми
Вижте нашите автогуми 9
Вижте нашите автогуми

Достъпи стойности
Наставления след извършването на монтажа на автогумите
Видове според сезона автогуми – функция и значимост
Как да улучите съответстващите ви автогуми?
Зимни разновидности автогуми
Ускорено получаване
Предлагаме ви да разгледате нашите варианти за автогуми

Leave a Reply